"Nu har jag smakat på kottarna, pinnarna, ...

... gräset och rabarberna. Jag är Helt Slut! Så vad gör man? Jo, man sover! Åh, det är det bästa som finns!"



Så tror jag att den lilla parveln som har invaderat våra liv tänker idag. Vi hämtade honom i går kväll och han visar upp en mycket trevlig sida av sig själv, sova och kramas verkar vara blande det bästa han vet :) Oliwer är hårbollens namn (Rosa Torpets Oliwer om man ska vara exakt) och han kommer från Orrviken, ganska lagom avstånd att hämta hund! Han har redan blivit vän med Cap, Busan och Tara (Busan är mindre än han...) och allt verkar gå som det ska. De stora hundarna är lite hårdhänta av sig men man får hålla dom under uppsikt :)

Annat som hänt sen sist är att vi spenderade tio dagar i portugal, det har varit alldeles fantastiskt skönt! Jag började på en blogg i Mourão som jag tängte lägga upp här men jag tror att den är ganska ointressant... Det är mest får, getter, hästar och kor i den :) Om man ska samanfatta det hela så var vi i Mourão fredag till torsdag och i Lissabon torsdag till måndag morgon då det var dags att åka hem. I Mourão var vi ute och cyklade en massa, det är ett väldigt bra sätt att komma nära det landskap man åker igenom! Plötsligt en kväll måde jag ganska dåligt, jag hade bränt mig ganska ordentligt på ryggen och hade nog inte druckit så mycket. Under natten hade jag världens frossa och dagen efter hade jag en värre huvudvärk än jag nånsin haft förut. Konstigt! Dagen efter var allt toppen igen, men så gick vi på oceanariet i Lissabon (grymt roligt!) och dagen efter var det dags igen, frossa och 38.9 graders feber. Mysko! Jag missade en hel dag i Lissabon, jag hade verkligen velat vandra runt i de små gränderna i den gamla delen av stan! Men men, det är sånt som händer, jag hann med en massa annat skoj, och det viktigaste var att vi gjorde precis som vi själva ville och att man inte behövde tänka på något annat än det som är där och då.

Massa bilder har vi i alla fall tagit, det blir roligt att titta på i vinter när det är kallt och jävligt! :)

Puss

En lang resa

Klockan var 03.45 i morse nar klockan ringde och nu ar hon 23.00 lokal tid. Var vi i Sverige hade hon varit tolv sa det ar val inte sa konstigt att man ar trott... Konstigt att det tar nastan samma tid att ta sig mellan Ostersund och Arlanda som mellan Arlanda och Lissabon :) Vi har atit en valdigt god kycklingsoppa med gott brod till, pratat en massa strunt och hunnit halsa pa Anas aldsta och yngsta (kan inte du ata middag hos mig idag? :))

I morgon bar det av till Mourao men vi har nastan en hel dag pa oss att vandra omkring har i Paco de Arcos och runt om sa det blir nog en cykeltur langs stranden :)

Nu blir det sovdags!

Puss


Förresten!

Jag kom på en sak till i helgen när vi åkte till Hagby och hälsade på Anders och Agneta (Anders pratade avel och Agneta pratade släktingar :) Allt som vanligt där alltså.) 

Jag måste bosätta mig i Sörmland. 

Någon gång. 
Det bara är så.

Semester! :)

I morgon klockan 06.00 (!) sitter jag på ett tåg som ska ta mig (oss) till Arlanda. Där ska vi fika och mysa runt - arlanda är ett härligt ställe! :) Sen bär det av till Lissabon. Igen. Det känns som att man har varit där många gånger den senaste tiden - inte så konstigt kanske med tanke på att det var typ 10 år sen som jag var där innan den första gången av dessa tre på ganska kort tid. 

Idag hade jag säsongens första lektion med Camilla och Millie - underbart att komma igång igen! Hoppas att det blir i alla fall någon mer än hon som vill rida i sommar! Mer händelser idag är att vi håller på (som vanligt!) i "skogen", flyttar grenar och har oss, jag känner mig som en riktig timmerkvinna! :) Sen kommer Syster och Kajsa och äter middag ikväll, det blir mysigt!

Helgen i Trosa och Spånga var verkligen toppen, skönt att ha så mycket tid med bara syster, vi babblade konstant på vägen ner. Vägen upp var lite tystare, jag vet inte om vi var trötta eller något. Jag kom på en sak i helgen. Revolutionerande för mig, men kanske självklart för andra. Man ska göra saker för att detr är roligt. Framför alt ska man rida för att det är roligt, inte för att man måste! Då kan man lika gärna strunta i det. I alla fall när hästen är en fritidssysselsättning. Det ska va gött att leva, annars kan det kvitta. Känns som en väldigt bra insikt 

Trosa är en helt undrebar liten stad, där kan man traska runt i flera timmar och bara kika på husen :) Dessutom har jag världens bästa farmor och farfar, allt är så kravlöst när man är hos dom, det är en fristad utan dess like! Hos kussarna i Spånga är det som en tornado som aldrig slutar blåsa men det är jätteroligt det med och jag kände mig alldeles ledsen när dom åkte hem till sin mamma igen efter att ha ätit middag med oss hos Erik och Achan. Vega är förresten en guldhund! :) Hon var alldeles underbart snäll med Nala, som inte var riktigt lika vänlig mot Vega - höjdpunkten var helt klart när hon stoppade in ett finger i röven på henne. Stackars Vega blev minst sagt paff XD


Nej mina vänner, nu är det dags att gå och packa!

Puss

RSS 2.0